• Gratis verzending in NL en BE
  • GROOT formaat kunstwerken
  • Webshop keurmerk
  • Met extra zorg verpakt
  • NU ook muurcirkels
  • Gratis verzending in NL en BE
  • GROOT formaat kunstwerken
  • Webshop keurmerk
  • Met extra zorg verpakt
  • NU ook muurcirkels
Materialen

Verschillen

Op de foto links is duidelijk het verschil tussen de verschillende materialen te zien. Bovenaan hangt een Dibond kunstwerk, met een matte uitstraling. In het midden hangt een Plexiglas kunstwerk. Het is goed te zien dat de dikte 10 mm is, waardoor een enorme diepte wordt gecreëerd in het kunstwerk. Deze dikte krijgt u bijna nergens! Onderaan hangt een Dibond Industrieel. Dat is te zien aan het geborstelde aluminium. Dit is vooral te zien op de lichte kleuren en geeft een industriële look. Dit is het grootste verschil met het bovenste werk op Dibond, deze is effen en iets matter. De industriële Dibond geeft iets helderdere kleuren.

Rechts hiernaast nog een keer dezelfde serie, maar dan een kunstwerk met donkere kleuren. Het verschil tussen de Dibond en Dibond industrieel is bij deze donkere kleuren minimaal. Alleen de kleuren (goud in dit geval) lichten iets meer op bij de industriële versie. De geborstelde strepen zijn in deze donkere versie niet terug te zien.

Plexiglas deluxe: kunst op Plexiglas

Wil je je interieur een luxe en chique uitstraling geven? Kies dan voor ons extra dik Plexiglas van 10 mm. Door deze extra dikte creëer je een geweldige diepte in het kunstwerk van museumkwaliteit. Deze diepte (en dikte) krijg je bijna nergens zoals bij Urban Design.

De print wordt op de achterzijde gedrukt op een witte achtergrond, waardoor je door het dikke glas kijkt in de diepte waar de kleuren tot leven komen. Plexiglas is lichter, sterker en duurzamer dan standaard dubbel glas en is een blikvanger voor aan de muur. Door het glas ontstaat een mooie glans over het kunstwerk.

Bij je kunstwerk op Plexiglas ontvang je gratis luxe RVS afstandhouders! Deze zorgen ervoor dat het kunstwerk van de muur afhangt en gaat 'zweven'. Daarnaast creëer je hiermee net dat extra stukje sfeer en luxe uitstraling. Dit maakt het totaalplaatje af. Deze afstandhouders worden aan de zijkanten bevestigd, waardoor er geen gaten in het kunstwerk geboord hoeven te worden. Daarnaast hoeft u niets te monteren.

Belangrijk om te weten: gebruik bij het ophangen van uw Plexiglas-kunst geen blind ophangsysteem of ophangplaten! Door de sterke lijm waar deze ophangsystemen bevestigd worden, kan de verf van het kunstwerk worden aangetast. Hierdoor kunnen de kleuren vervagen, veranderen of zelfs verdwijnen op termijn! Deze ophangsystemen leveren wij dan ook niet in combinatie met Plexiglas.

Plexiglas is alleen voor binnengebruik te adviseren.

Bij ontvangst: er zit beschermfolie op de voorkant, deze dien je te verwijderen voor je het kunstwerk ophangt.

Dibond deluxe: kunst op Dibond

Door de fotografische kunst op Dibond te drukken, ontstaat een prachtige scherpe kwaliteitsafdruk van de foto. Dibond bestaat uit 2 laagjes aluminium met daartussen een kunststoflaag, waardoor het materiaal niet krom kan trekken. Doordat de afdruk Dibond van hoogwaardige kwaliteit is, wordt deze veel gebruikt door topfotografen. Het materiaal is erg stevig en toch licht, dankzij de speciale combinatie van aluminium met een zwarte kunststof kern.

Kunst op Dibond heeft een matte uitstraling. Dat heeft als bijkomend voordeel dat er geen spiegeling op het beeld valt. Hierdoor is je kunstwerk uit iedere hoek goed zichtbaar.

Bij ontvangst: er zit beschermfolie op de achterkant, deze dien je te verwijderen voordat je het kunstwerk ophangt.

Dibond industrieel: kunst op Dibond Butler Finish

Dibond Butler Finish geeft je kunstwerk een unieke, industriële look, doordat de structuur van het aluminium zichtbaar blijft op het kunstwerk. Dit kunstwerk past daarom prachtig in een industrieel interieur.

Bij je kunstwerk op Dibond (zowel bij deluxe als industrieel) ontvang je een gratis ophangsysteem, die heel eenvoudig te plakken is en waardoor het kunstwerk iets van de muur af gaat hangen. Hierdoor ontstaat diepte. Dit systeem hoeft alleen maar opgeplakt te worden. Voor een kleine meerprijs is het op aanvraag mogelijk een blind ophangsysteem mee te leveren, die uit 4 metalen strips bestaat en een rechthoek vormen achter het kunstwerk. Ik kies ervoor deze niet standaard mee te leveren, omdat dit niet zo eenvoudig voor iedereen te monteren is.

Bij ontvangst: er zit beschermfolie op de achterkant, deze dien je te verwijderen voordat je het kunstwerk ophangt.

Dibond Outdoor: Tuinschilderij

Een groot voordeel van kunst op Dibond is, dat deze ook buiten opgehangen kan worden. Hiermee geef je je buitenverblijf een geweldige luxe uitstraling. Haal je luxe en comfortabele inrichting hiermee naar buiten!

Voor buiten lever ik het kunstwerk standaard met gratis luxe RVS zijgriphouders, waardoor het kunstwerk niet kan wegwaaien of gaat klapperen en verschuiven door de wind. Hierdoor kan het kunstwerk ook niet vallen. De zijgriphouders zijn weersbestendig, voor buitengebruik.

Bij ontvangst: er zit beschermfolie op de achterkant, deze dien je te verwijderen voordat je het kunstwerk ophangt.

Webshop keurmerk