• Gratis verzending in NL en BE
  • GROOT formaat kunstwerken
  • Webshop keurmerk
  • Met extra zorg verpakt
  • NU ook muurcirkels
  • Gratis verzending in NL en BE
  • GROOT formaat kunstwerken
  • Webshop keurmerk
  • Met extra zorg verpakt
  • NU ook muurcirkels

Kadobon (geef een bon voor een compleet kunstwerk of kies uw eigen bedrag)

vanaf € 179,00


Beschrijving

Verras uw geliefde. Geef een mooi persoonlijk kado, geef een kunstwerk kado!

Ik begrijp dat het moeilijk is en persoonlijk om voor iemand anders een kunstwerk uit te kiezen. Kies daarom een kadobon, waarbij je het materiaal en formaat voor een afdruk kunt kiezen. De kunstwerken hebben standaard prijzen. U kunt ook een ander bedrag kiezen.


Voorwaarden

De ontvanger krijgt korting met de waardebon voor het bedrag wat er op staat. Hij/zij mag dus ook iets anders uitkiezen of bijbetalen.

Kortingsacties zijn niet geldig bij aankoop van een kadobon (wel bij het inwisselen). Het bedrag van de aanschaf, is altijd het bedrag van de korting bij aanschaf met de waardebon.


Personaliseren

Wilt u een persoonlijke boodschap op de kadobon laten maken? Dat regel ik natuurlijk voor u! Stuur na of voor uw bestelling aan een e-mail naar info@urbandesign.nl met uw wensen of vul het contactformulier in. Dan maak ik er een persoonlijk kado van voor u voor speciale momenten, zoals een verjaardag of Valentijnsdag.


Ander bedrag

Als je een ander bedrag wilt geven dan die van een standaard kunstwerk, kan dat natuurlijk ook. Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail met uw wensen naar info@urbandesign.nl.

Het is voor de gelukkige ontvanger mogelijk om dan zelf een kunstwerk uit te kiezen.

Bijbetalen is ook altijd mogelijk, geld teruggeven op een kadobon helaas niet. De kadobon blijft voor onbeperkte duur geldig voor het bedrag wat er op staat. De ontvanger kan dus ook iets anders uitzoeken voor hetzelfde bedrag.


Extra informatie

De aangeboden formaten zijn van GROOT formaat. Kijk voor foto's van de verschillende materialen op deze pagina.


Plexiglas Deluxe (levering met gratis luxe RVS afstandhouders)

Wil je je interieur een luxe en chique uitstraling geven? Kies dan voor ons extra dik Plexiglas van 10 mm. Door deze extra dikte creëer je een geweldige diepte in het kunstwerk van museumkwaliteit. Deze diepte (en dikte) krijg je bijna nergens zoals bij Urban Design. Plexiglas geeft diepte en een glans over het kunstwerk (spiegeling). Plexiglas is alleen te adviseren voor binnengebruik.


Dibond Deluxe (levering met gratis blind ophangsysteem)

Door de fotografische kunst op Dibond te drukken, ontstaat een prachtige scherpe kwaliteitsafdruk van de foto. Dibond bestaat uit 2 laagjes aluminium met daartussen een kunststoflaag, waardoor het materiaal niet krom kan trekken. Doordat de afdruk Dibond van hoogwaardige kwaliteit is, wordt deze veel gebruikt door topfotografen. Het materiaal is erg stevig en toch licht, dankzij de speciale combinatie van aluminium met een zwarte kunststof kern.

Kunst op Dibond heeft een matte uitstraling. Dat heeft als bijkomend voordeel dat er geen spiegeling op het beeld valt. Hierdoor is je kunstwerk uit iedere hoek goed zichtbaar.


Dibond Industrieel (levering met gratis blind ophangsysteem)

Dibond Butler Finish geeft je kunstwerk een unieke, industriële look, doordat de structuur van het aluminium zichtbaar blijft op het kunstwerk. Dit kunstwerk past daarom prachtig in een industrieel interieur.


Dibond Outdoor (levering met luxe RVS zijgriphouders geschikt voor buitengebruik)

Een groot voordeel van kunst op Dibond is, dat deze ook buiten opgehangen kan worden. Hiermee geef je je buitenverblijf een geweldige luxe uitstraling. Haal je luxe en comfortabele inrichting hiermee naar buiten!