• Gratis verzending in NL en BE
  • GROOT formaat kunstwerken
  • Webshop keurmerk
  • Met extra zorg verpakt
  • NU ook muurcirkels
  • Gratis verzending in NL en BE
  • GROOT formaat kunstwerken
  • Webshop keurmerk
  • Met extra zorg verpakt
  • NU ook muurcirkels

Strandribbels

vanaf € 179,00


Beschrijving

Zonsondergang aan zee met ribbels in het zand. De ribbels ontstaan door de stroming boven de zeebodem, die steeds van richting verandert, met de golfslag mee.


Wilt u graag een ander formaat of materiaalkeuze maken? Benader mij dan via dit contactformulier.

Een snellere levertijd is ook in overleg mogelijk tegen een extra toeslag. Heeft u haast? Neem ook dan even contact met mij op via ditzelfde contactformulier.


Extra informatie

De aangeboden formaten zijn van GROOT formaat. Kijk voor foto's van de verschillende materialen op deze pagina.


Plexiglas Deluxe (levering met gratis luxe RVS afstandhouders)

Wil je je interieur een luxe en chique uitstraling geven? Kies dan voor ons extra dik Plexiglas van 10 mm. Door deze extra dikte creëer je een geweldige diepte in het kunstwerk van museumkwaliteit. Deze diepte (en dikte) krijg je bijna nergens zoals bij Urban Design. Plexiglas geeft diepte en een glans over het kunstwerk (spiegeling). Plexiglas is alleen te adviseren voor binnengebruik.


Dibond Deluxe (levering met gratis blind ophangsysteem)

Door de fotografische kunst op Dibond te drukken, ontstaat een prachtige scherpe kwaliteitsafdruk van de foto. Dibond bestaat uit 2 laagjes aluminium met daartussen een kunststoflaag, waardoor het materiaal niet krom kan trekken. Doordat de afdruk Dibond van hoogwaardige kwaliteit is, wordt deze veel gebruikt door topfotografen. Het materiaal is erg stevig en toch licht, dankzij de speciale combinatie van aluminium met een zwarte kunststof kern.

Kunst op Dibond heeft een matte uitstraling. Dat heeft als bijkomend voordeel dat er geen spiegeling op het beeld valt. Hierdoor is je kunstwerk uit iedere hoek goed zichtbaar.


Dibond Industrieel (levering met gratis blind ophangsysteem)

Dibond Butler Finish geeft je kunstwerk een unieke, industriële look, doordat de structuur van het aluminium zichtbaar blijft op het kunstwerk. Dit kunstwerk past daarom prachtig in een industrieel interieur.


Dibond Outdoor (levering met luxe RVS zijgriphouders geschikt voor buitengebruik)

Een groot voordeel van kunst op Dibond is, dat deze ook buiten opgehangen kan worden. Hiermee geef je je buitenverblijf een geweldige luxe uitstraling. Haal je luxe en comfortabele inrichting hiermee naar buiten!